Kursen är ej öppen för ansökningar

Introduktion

Tack för att du vill gå den här kursen! Du har nu tagit ett viktigt steg och beslut mot en hemsida som blir en resurs i ditt företag.

Course Summary

Detta är en introduktion till medlemstjäsnten. Börja här, sedan får du tillgång till fler kurser.

Course Curriculum

Linda Åkerlund

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och digitala material i någon form. Jag har designat och producerat webbkurser/elearning sedan slutet av 90-talet. Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från målgruppen och skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik, här har jag min passion!

Idag arbetar jag med webbdesign, kommunikation och coachar i en mängd olika digitala verktyg. Men det jag verkligen brinner för och som gör störst nytta för mina kunder är SEO och användarupplevelsen. SEO är en förutsättning för att besökare ska komma till hemsidan. Bra grafisk design kombinerat med en positiv användarupplevelse ökar sedan chansen för konvertering. Det vill säga att besökare gör det du önskar att de ska göra på hemsidan. Det kan handla om att få leads, sälja produkter eller något annat. 

Min expertis är att hjälpa småföretag växa online genom strukturerat arbete med att skapa riktigt bra användarupplevelser och sökmotoroptimera (SEO) hemsidan.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing