Hjälp dina besökare bli kunder

Lär dig hur du gör din hemsida till en av ditt företags viktigaste resurser

Har du investerat tid och pengar i en hemsida till ditt företag? Kanske har du även annonserat för att få besökare på hemsidan? Men konverteringarna uteblir... Detta är frustrerande och kan kännas som att du slängt pengarna i sjön.
Men ofta handlar det om att användarupplevelsen inte är tillräckligt bra. En hemsida som inte uppfyller besökarens förväntningar eller som är svår att hitta på konverterar oftast inte.
Om du känner igen dig i detta så är det här en kurs för dig.

Hemsidan kan fungera som ett företags viktigaste resurs. Nu är det dags för dig att framtidssäkra din hemsida genom att steg för steg skapa rätt förutsättningar. Med användartester får du ett testbaserat underlag för att skapa en riktigt bra användarupplevelse som hjälper dina besökare bli kunder.

Den här kursen är för dig som vill nå nya resultat med hemsidan. Är du redo att komma igång?

Detta kan du förvänta dig av kursen:
- Du får hjälp att steg för steg skapa en hemsida som säljer
- Genom användartester får du ett underlag för att skapa en riktigt bra användarupplevelse på din hemsida. Detta är grunden för konverteringar.  
- Du får ny insikt om hur din målgrupp ser på dina erbjudanden och hur du kan anpassa hemsidans innehåll utifrån det de faktiskt söker.
- Du kommer att kunna nå nya resultat med din hemsida efter att du slutfört kursen och konkret genomfört det du lärt dig.


Kursen vänder sig till dig som:
- Funderar på om dina erbjudanden på hemsidan är tydliga
- Har besökare på hemsidan, men de gör inte det du vill att de ska göra.
- Erbjuder många bra tjänster men väldigt få köper
- Vill få koll på om din hemsida är tydlig och användarvänlig
- Regelbundet frågar din målgrupp vad de vill ha men det ändå är väldigt få som köper det du säljer

Linda Åkerlund

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och digitala material i någon form. Jag har designat och producerat webbkurser/elearning sedan slutet av 90-talet. Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från målgruppen och skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik, här har jag min passion!

Idag arbetar jag med webbdesign, kommunikation och coachar i en mängd olika digitala verktyg. Men det jag verkligen brinner för och som gör störst nytta för mina kunder är SEO och användarupplevelsen. SEO är en förutsättning för att besökare ska komma till hemsidan. Bra grafisk design kombinerat med en positiv användarupplevelse ökar sedan chansen för konvertering. Det vill säga att besökare gör det du önskar att de ska göra på hemsidan. Det kan handla om att få leads, sälja produkter eller något annat. 

Min expertis är att hjälpa småföretag växa online genom strukturerat arbete med att skapa riktigt bra användarupplevelser och sökmotoroptimera (SEO) hemsidan.

6 kursdelar med stegvisa instruktioner mot en hemsida som hjälper besökare att konvertera

Hjälp dina besökare blir kunder

Köp kursen idag. Du får tillgång till en kursdel i veckan under 6 veckor. Kursen innehåller allt du behöver för att steg för steg kunna skapa en bra användarupplevelse som får dina besökare att trivas på din hemsida. Du har sedan tillgång till kursen så länge du själv vill.

Kom igång redan idag. Du kan välja att dela upp betalningen på två månader eller betala hela kursen på en gång.  

 • Dela upp betalningen
 • 2 payments of

  1350 SEK

  per month

  Kom igång direkt med första delen av kursen.

  Köp nu
 • 6 kursdelar fördelat under 6 veckor
 • Stöd för att du konkret kan applicera det du lär dig direkt
 • Community för dialog och hjälp
 •  
 • Mest populär
  Engångsbetalning
 •  

  2450 SEK

   

  Kom igång direkt med första delen av kursen.

  Köp nu
 • 6 kursdelar fördelat under 6 veckor
 • Stöd för att du konkret kan applicera det du lär dig direkt
 • Community för dialog och hjälp
 •