Nå ut till din målgrupp och få resultat av dina digitala kanaler

Medlemsprogram för coacher som vill använda digitala verktyg på ett optimalt sätt för att nå ut och få resultat av marknadsföring & hemsida.

Bli mer träffsäker i din digitala marknadsföring och öka dina coachningstjänsters synlighet online 

Det här programmet är för dig som är coach och vill:

- bli mer träffsäker i din kommunikation för att öka din synlighet och nå ut med din digitala marknadsföring
- förbättra din hemsida, få fler besökare och konverteringar (köp, kontakt, prenumeration eller liknande)
- sänka din tröskel för att komma igång med sociala medier som marknadsföringskanaler
- bygga förtroende via dina digitala kanaler
- nätverka med andra företagare och boosta varandras företag.

Programmet utgår från ditt nuläge och de behov du har i ditt företag

När du blir medlem kommer du att få berätta vad dina största utmaningar är just nu och vad som skulle hjälpa dig mest. Jag planerar sedan teman för våra workshops utifrån detta med olika teman varje gång. Du får tillgång till en Facebookgrupp och en Messengerkanal där du har möjlighet att be om boost av inlägg eller återkoppling på något du arbetar med. Här ser du vad som ingår. Totalt värde per månad är från 4000 kr.

Du som är med i medlemprogrammet får också helt kostnadsfri tillgång till alla mina kurser. 

Live workshops 

Varje workshop har ett tema med genomgång och tid för frågor utifrån de utmaningar du har. Allt utgår från dig som deltagare och vi hjälper varandra med de erfarenheter vi har i gruppen. 2 workshops per månad som spelas in så du kan kika i efterhand.

Frågor och svar live

Liveträffar med frågor och svar där du har möjlighet att få ännu mer konkret hjälp utifrån de utmaningar du har. Dessa kommer vi att genomföra vid behov när det finns ett antal frågor att gå igenom.

Facebookgrupp

Här har du möjlighet att få hjälp löpande och även nätverka med de andra deltagarna.
Du kommer även att kunna boosta andra deltagare och be om hjälp att få större spridning på dina inlägg. I den här gruppen hjälper och lyfter vi varandra.

Planering och struktur

Du får hjälp med uppföljning av dina planerade aktiviteter. Men även input till sådant som kan underlätta och förenkla för dig och spara tid. Du ges möjlighet att planera din veckas aktiviteter och få uppföljning hur det gått för dig i slutet av veckan.

Linda Åkerlund

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och digitala material i någon form. Jag har designat och producerat webbkurser/ sedan slutet av 90-talet. Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från målgruppen och skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik, här har jag min passion!

Idag arbetar jag med webbdesign, kommunikation, marknadsföring och hjälper kunder att skapa webbkurser i New Zenler. 

Det jag verkligen brinner för och som gör störst nytta för mina kunder är målgruppsfokus, SEO (sökmotoroptimering) och användarupplevelser. SEO är en förutsättning för att besökare ska komma till din hemsida eller kurssida. 

Bra grafisk design kombinerat med en positiv användarupplevelse ökar sedan chansen för konvertering. Det vill säga att besökare gör det du önskar att de ska göra. Det kan handla om att få leads, sälja en kurs eller något annat. 

Min expertis är att hjälpa kvinnliga företagare att växa online genom strukturerat arbete med att skapa bra budskap, paketeringar, användarupplevelser och sökmotoroptimering.

Köp medlemsskap, betala per månad eller år