SKAPA OCH LANSERA DIN WEBBKURS PÅ ÅTTA VECKOR

Börja sälja din kunskap online

Skapa den där webbkursen som du så gärna vill få till. Då kan du även frigöra tid och öka din frihet - just genom att paketera din kunskap i en webbkurs. I det här programmet får du hjälp hela vägen från idé till färdig kurs i plattformen New Zenler.

Just nu går det inte att anmäla sig till programmet, men sätt upp dig på väntelistan så får du information direkt om när nästa anmälan öppnar. Som tack får du en enkel mall för kursplanering och en fin rabatt i samband med din anmälan! 


By submitting the form you agree to our Privacy Policy.

Starten på friheten du drömmer om

Drömmer du om mer tid, mindre 1:1 och beroende av att du behöver vara på plats för att tjäna pengar? Att sälja sin kunskap online är ett sätt att skapa den ökade friheten som du drömmer om. Och samtidigt kunna göra det du brinner för, hjälpa människor utvecklas, må bra och nå sina mål. Skapa en skalbar verksamhet och få ett större lugn i ditt företagande.

Övervinn utmaningarna

I det här programmet får du allt du behöver för att övervinna teknikutmaningar och skapa en webbkurs som engagerar dina kursdeltagare. Du får stöd av mer än 20 års samlad erfarenhet och kunskap, om både pedagogik, de tekniska aspekterna, innehållsstruktur och att marknadsföra din kurs. Jag hjälper och guidar dig hela vägen till färdig utbildning. Vi använder New Zenler som plattform för din kurs.

Resultat

När du har slutfört det här programmet har du:
- Nödvändiga kunskaper och färdigheter för att skapa en engagerande och professionell webbkurs i New Zenler
- Insikter och strategier för att framgångsrikt lansera och marknadsföra din webbkurs
- Förmågan att engagera och stödja dina kursdeltagare på ett effektivt sätt
- Skapat en möjlighet att få en inkomst via dina kurser
- En känsla av trygghet i din förmåga att dela din kunskap och hjälpa andra genom din kurs