Digital utbildning - maximera din synlighet & nå ut till din idealkund

Digital utbildning - maximera din synlighet & nå ut till din idealkund

Digital utbildning som hjälper dig utveckla ditt företag med en stark digital närvaro. Lär dig hemligheterna bakom träffsäker digital marknadsföring som ger resultat!
Med kunskap om hur du når ut och hur du kan effektivisera ditt arbete med marknadsföringen kan du öka din synlighet! Bygg auktoritet genom att skapa en träffsäker upplevelse av ditt företag online. Oavsett om dina potentiella kunder möter dig via hemsidan, Instagram eller ditt nyhetsbrev. Här startar din resa mot strategier och struktur som hjälper dig nå ut till och attrahera din idealkund.
Varmt välkommen!

Etablerade metodor och kunskap som grund

Utifrån de behov jag möter dagligen så har jag skapat digital utbildning där du får hjälp med just det du behöver. Kursbanken växer hela tiden som om det du söker inte finns just nu så återkom längre fram eller skicka mig ett mail med ditt behov.

Med expertis inom SEO, webbdesign, digital marknadsföring och webbkurser har jag här pakterat mina "best practice", knep och tips. I botten finns både erfarenhet från kunduppdrag samt utbildningar in om digital design. 

Gå kurerna i din egen takt - både på mobil och dator

Du kommer åt dina kurser både på dator, läsplatta och mobil. I mobilen kan du ladda ner appen Zenler för bästa upplevelsen. Du loggar in där med dina uppgifter och kommer åt de kurser du köpt.

Hjälp under kurserna - kontakta mig 

Du når mig som är ansvarig för de digitala utbildningarna, Linda Åkerlund, på mail eller via länken till support högst upp alternativt längst ner på din kurssida. Behöver du ett kvitto på din betalning, klicka på din profil högst upp till höger och välj sedan "mitt konto". Där kan du hitta dina fakturor och även ladda ner dem i pdf format.

 Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring någon kurs, hur du köper en kurs eller annat. 

Linda Åkerlund

Kursansvarig

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och digitala material i någon form. Jag har designat och producerat webbkurser/elearning sedan slutet av 90-talet. Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från målgruppen och skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik, här har jag min passion!  

Idag arbetar jag med webbdesign, kommunikation, marknadsföring samt coachar i en mängd olika digitala verktyg. Det jag verkligen brinner för och som gör störst nytta för mina kunder är målgruppsfokus, SEO och användarupplevelser.

Min expertis är att hjälpa småföretag växa online, detta har jag förpackat i ett antal mindre kurser.

Varmt välkommen hit!